top of page

53 nye smittede og 1 nytt dødsfall!

For de som tror at det snart er slutt på spredningen! Ett plutselig hopp i antall smittede i dag lørdag. Fra Thailand meldes det om 53 nye virussaker og i tillegg ett dødsfall.

En talsperson for regjeringens Center for Covid-19 kunngjorde i dag at ytterligere 53 personer er bekreftet smittet av Covid-19 siste 24-timer, og i tillegg 1 ekstra dødsfall.

Dette plutselige hoppet i antall smittede meldes av «The Tiger» lørdag!


Dette representerer et plutselig stopp i nedgangen i antall smittede. Daglig nedgang av smittesaker avløses nå med 53 nye virussaker og 1 dødsfall til. Dette etter uker med nesten uavbrutt fall i daglige smittede. Det er første gang nye smittetilfeller har overgått 15 personer siden tirsdag og den høyeste siden 9. april da det var 54 nye saker.


De fleste av de smittede rapporteres å være smittede «gjestearbedere»/ migranter, disse er satt i karantene!


I løpet av de neste dagene vil hundrevis av thailendere ankomme Thailand fra utlandet. En gruppe på 202 kom tilbake i går og ytterligere 192 vil fly inn i dag, ifølge Center for Covid-19 administrasjon. Alle borgere som ankommer landet går umiddelbart inn i 14 dager med statlig karantene så snart de ankommer.


Kilde: The Tiger

Comments


bottom of page