top of page

Barer, uteliv og underholdningssteder vil trolig åpne tidlig til midten av juni

Barer, uteliv og underholdningssteder vil trolig åpne tidlig til midten av juni - HVIS Covid-19-situasjonen forblir under kontroll
I flere dager på rad har nå toppfunksjonærer fra CCSA snakket om å åpne opp virksomheter som for øyeblikket er stengt for å bidra til å forhindre eventuell spredning av viruset.


Et av de vanligste spørsmålene fra media og på pressekonferanser har vært "Hva med underholdningsbranjen?" I noen områder, spesielt Phuket og Pattaya, og deler av Bangkok sysselsetter den verdensberømte nattelivsbransjen mange mennesker. Dette er også en betydelig del av den lokale og regionale økonomien. Industrien sysselsetter også hundretusener i "uformelle" yrker.


I øyeblikket vil enhver gjenåpning av virksomheter være basert på situasjonen rundt covid 19.

Den neste planlagte fasen er planlagt rundt 1. juni. De vil evaluere situasjonen i slutten av denne uken og tidlig neste gang før de bestemmer hvilke arenaer som skal tillates å gjenåpne og hvilke regler som vil gjelde. Tanken er at barer og utesteder kan åpne rundt 15. juni. Imidlertid bare om antall Covid-19-tilfeller holder seg der de er, og de riktige hygienetiltakene er på plass.


Kilde: The Pattaya News – Adam Juddbottom of page