top of page

Bassenger, inkludert leilighetsbassenger, forblir stengt inntil videre


På en pressekonferanse i Bangkok som ble holdt i dag av Center for Covid-19 sa den engelskspråklige talsmannen for CCSA, at condobasseng og offentlige basseng vill forbli stengt.


Begrunnelsen som gis skyldes helserelaterte bekymringer og ledelsens manglende evne til å begrense antall mennesker ved sameiebassenger.


Tjenestemenn i Chonburi-området har tidligere også omtalt bassenger og opplyst at de var bekymret for at folk ville bruke dem som et samlingssted for å sosialisere seg, samt drikke og spise rundt bassenger kontra ren trening. I henhold til gjeldende beredskapslover for å kontrollere potensiell spredning av Covid-19 er samlinger med det formål å sosialisere seg, spesielt over drikke, forbudt.


Som et resultat på dette bekreftet CCSA i dag at bassenge vil holde stengt til minst slutten av mai, som forventes å starte i juni. Dette er basert på alvorlighetsgraden av Covid-19-situasjonen i Thailand.


Pattaya News bemerker at vi har mottatt mange brev fra lesere som er opprørt over stengningen av leilighetsbassenger, spesielt fra condminiumer med minimalt eller veldig lavt antall beboere der bassenger fremdeles er stengt. Klagene får også frem det faktum at med den ekstreme hetebølgen som Thailand har lidd under de siste ukene sammen med svømmeforbudet på lokale strender og bassenger, er reglene, etter manges mening altfor restriktive.

Kilde: The Pattaya News - Adam Juddbottom of page