top of page

Cha-am Sjømatfestival starter denne helgen

Cha-am Sjømatfestival starter denne helgen, festivalen er en årlig event som i år blir holdt mellom 11. og 18. mars.

Foto: Hua Hin TodayEt av festivalens hovedhøydepunkter er det store utvalget av lokalfanget sjømat som vil være tilgjengelig for besøkende. Her vil en finne alt fra grillede reker og blekksprut til stekt fisk og krabbe, så her vil en garantert finne noe som tilfredsstiller smaksløkene.


Bortsett fra den deilige sjømaten, har festivalen også en gågate og et nattmarked hvor besøkende kan kjøpe lokale produkter og suvenirer.


På festivalen vil en også kunne høre på livemusikk hver kveld. Det vil være lokale band og musikere som underholder besøkende med tradisjonell thaimusikk, samt mer moderne stiler. Dette skaper garantert en levende og livlig atmosfære som bidrar til den totale opplevelsen av festivalen.

Foto: Hua Hin today


Dette er det åttende året at festivalen finner sted på Cha-am beach. festivalen er en begivenhet du ikke bør gå glipp av, om du er en sjømatelsker.


Dette er en perfekt mulighet til å oppleve den lokale kulturen, nyte levende musikk og deilig fersk sjømat. Med sin flotte beliggenhet og innbydende atmosfære, lover denne festivalen å bli et kulinarisk høydepunkt for både lokalbefolkningen og turister.


Kilde: Hua Hin Today
Comments


bottom of page