top of page

Eieren av Mountain B innrømmer straffskyld

Eieren av Mountain B sitter nå i varetekt etter at han meldte seg til politiet lørdag kveld. Advokaten sier at klienten har tilstått alle anklagene.
Mountain B-eier Pongsiri Panprasong (iført hette) etter at han ankom Phlu Ta Luang politistasjon for en uformell opplesning av anklagene. (Foto: Chaiyot Pupattanapong)

Da Pongsiri Panprasong, 27 meldte seg til politiet i Phlu Ta Luang. Ble han umiddelbart eskortert inn uten å snakke med media som var samlet utenfor, skriver Bangkok Post.


Varetektsfengslingen fant sted like etter at Pattaya provinsdomstol undertegnet en arrestordre som følge av de to anklagene.

  • Uaktsomme handlinger som forårsaker andre personers død

  • Drift av nattsted uten tillatelse


Norsk pattaya forum

Pongsiri ble varetektsfengslet etter timer med avhør hos politiet. Advokat Anucha Wongsrisat sa at klienten hans hadde tilstått anklagene og at han vil be om godkjenning av kausjon fra retten på mandag ved å sette inn 1 million baht i kontanter som kausjon.


Brannen på Mountain B i Sattahip-distriktet i Chon Buri klokken 01.00 fredag, har så langt krevd 15 menneskeliv og ført til at 40 ble skadet, noen av dem alvorlig. Minst 100 munnesker var inne i lokalet da brannen brøt ut.


Politiet mener at brannen startet i et tak over en scene før den raskt spredte seg til andre områder. Etterforskere prøver å finne den eksakte årsaken til tragedien.


Advokaten sa at Anucha lovet å betale familiene til de døde 50 000 baht hver, med 10 000 baht for hver person som ble skadet.Mange familier har klaget over at de ikke har blitt kontaktet av pubeieren til dem siden den dødelige brannen.


Myndighetene i Bangkok og Chonburi varsler at de skal kontrollere utesteder.Skal kontrollere over 500 utesteder i Pattaya

Viseguvernøren i Chonburi sier at over 500 utesteder, hovedsakelig i Pattaya, vil bli Kontrollert av relevante tjenestemenn og politi. I følge the Pattaya news så har politiet har vært innom flere av store nattklubbene i Walking Street de siste nettene, men flere vil bli Kontrollert i løpet av de neste ukene.


Kontrollene vil ha fokus på Brannslukningsutstyr, tydelig opplyste nødutganger, at nødutganger ikke er blokkert, forseglet eller låst, samt at virksomhetene har riktige lisenser, at CCTV fungerer og mer.

Thaifeber - Thailand

83 utesteder i Bangkok stengt på grunn av sikkerhetshensyn

Etter den fatale nattklubbbrannen i Chon Buri og en nylig brannhendelse i Silom-området. Så har Bangkok-guvernør Chadchart Sittipunt beordret alle de 50 distriktene i byen om å utføre sikkerhetskontroller på utesteder.


Guvernøren rapporterte lørdag fremgang i en omfattende kontroll av sikkerheten til utestedene i byen, og indikerte at han så langt har mottatt 400 rapporter, hvor 83 steder er ansett som problematiske og dermed har blitt beordret til å stanse driften.


Byen legger vekt på brannsiherhet, inkludert synlige rømningsveier, mens politiet har blitt bedt om å hjelpe til med kontrollene, sa han.


Chadchart uttrykte samtidig sin medfølelse over tapet av liv og eiendom etter brannen i Sattahip.Kilder: The Pattaya News I Bangkok Post

留言


bottom of page