top of page

El-båter testes ut i Saen Saep-kanalen før lansering i 2021

Visestatsministeren for transport, Athirat Rattanaset, har sluttet seg til testing av elektriske båter i Saen Saep-kanalen for å støtte bruken av ren energi.

E-båtene forventes å være i drift innen 2021. Athirat sa at havneavdelingen hadde testet driften av San Saeb-kanalens elektriske båter i en ekte cruise-rute fra Phan Fa Lilat Pier til Centre pier (Pratunam), en avstand fra 4 kilometer, som tar 20 minutter (med 100 passasjerer og tre båtmenn).


Under testingen oppnådde den elektriske båten en hastighet på 22 kilometer i timen uten støyforurensning. Den elektriske prototype båten er i stand til å ferdes 60 kilometer per lading. Imidlertid vil den bli testet og forbedret for å oppfylle marinedepartementets sikkerhetsstandarder.


Han ba også havneavdelingen om å samarbeide med Bangkok Metropolitan Administration for å løse avløpsproblemet ved å bruke elektriske båter. Det er delt inn i en kortsiktig plan for å levere 18 båter med BMA-arbeidere for å samle søppel langs Saen Saep Canal hver dag, minst 2 turer per dag. Den mellomlangsiktige planen er å mudre kanalen.


Den langsiktige planen er å etablere et kloakksystem langs kanalen, som vil forhindre at avløpsvann kommer inn i Saen Saep Canal. Havneavdelingen har allerede begynt å installere GPS på alle passasjerbåter og forbereder seg på å installere CCTV-kameraer på 28 brygger, totalt 188 enheter, inkludert åtte hastighetskameraer for å sende data til overvåkningssenteret ved marinedepartementet.


Prisen vil bli satt til dagens nivå, ettersom folk lider av den økonomiske nedgangen.Commentaires


bottom of page