top of page

Enighet om å gi mer til pensjonistene i trygdeoppgjøret

Fremskrittspartiet har fått flertallet i Stortinget med på å regulere pensjonen i tråd med det FrP før jul foreslo sammen med SV og Pensjonistforbundet.I forbindelse med behandlingen av trygdeoppgjøret, har Fremskrittspartiet nå fått flertallet i Stortinget med på å regulere pensjonen i tråd med det FrP før jul foreslo sammen med SV og Pensjonistforbundet.

– Det er første gang Fremskrittspartiet får med seg stortingsflertallet på et skikkelig løft for landets pensjonister. Det er svært gledelig, sier stortingsrepresentant Jon Georg Dale.

Et flertall på Stortinget vil øke den løpende alderspensjonen med 3,83 prosent. Det er 0,25 prosentpoeng mer enn regjeringen la opp til.

Sikrer bedre inntektsvekst Dale forteller at pensjonistene blant annet nå kompenseres for tapet de hadde i 2020. – FrP tok initiativ til og fikk flertall for å sikre pensjonistene en bedre inntektsvekst før jul. Nå får pensjonistene inntektsveksten vi lovet, og kompenseres også fullt ut for tapet pensjonistene hadde i 2020, sier han. Mens regjeringen la opp til en vekst på 3,58 prosent har Fremskrittspartiet sørget for at reguleringen blir på 3,83 prosent. Det betyr 650 millioner kroner mer til landets pensjonister.Ingen grunn til å sette trygdeoppgjøret i spill

I forrige uke forsøkte Arbeiderpartiet og SV å skape usikkerhet om det ville bli flertall for trygdeoppgjøret etter at FrP kom til enighet med regjeringen om revidert budsjett. – Vi har hele tiden sagt at saken burde løses i forbindelse med behandlingen av trygdeoppgjøret i arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget og er glad for at Arbeiderpartiet og SV nå har kommet til samme konklusjon. Det bekrefter at det ikke var noen grunn til å sette trygdeoppgjøret i spill, avslutter Dale


(Annonse)


Comments


bottom of page