top of page

Feilmelding eller problemer ved innlogging på en nettside?

Her skal vi prøve og hjelpe deg med noen nyttige tips og løsninger på problemer som du kan møte på ved innlogging.

Delete cookies button keyboard

Start med og prøve en annen nettleser enn den du bruker til vanlig. Programtillegg (plugins og apper) og andre programmer du har installert på maskinen, kan noen ganger kludre det til for nettleseren din. Dette kan gi problemer med innlasting av sider.


Ved midlertidig å bytte nettleser så får du svar på om det er noe feil med den. Hvis det er nettleseren som er problemet, bør du avinstallere programtillegg og/eller oppdatere til en nyere versjon hvis det finnes.


Dobbeltsjekk at du bruker en oppdatert utgave av nettleseren din. Svært mange bruker "antikke" PC-er med nettlesere som sjeldent eller aldri er blitt oppdatert.


Hjelper det ikke med en oppdatering, da må du slette informasjonskapsler (cookies)

Når noe skjærer seg under innlasting av en side, så kan det hende at nettleseren lagrer feilen slik at det også stopper opp neste gang siden lastes inn. Da hjelper det ofte slette informasjonskapsler i nettleseren. På denne måten tvinger du nettleseren til å vise siden riktig neste gang.


Slik sletter du informasjonskapsler i de ulike nettleserne:

Antivirusprogrammer brannmur-innstillinger og AdBlock (annonseblokkerer) kan også ofte gi problemer med tilgang til nettsider. Hvis du har problemer uansett hvilken nettleser du velger, bør du prøve å deaktivere antivirusprogrammet. Prøv også å midlertidig deaktivere brannmuren for å se om det hjelper.


annonsere hos oss thaifeber

Commentaires


bottom of page