top of page

Fortsatt krav om munnbind på offentlig transport

Bruk av munnbind på offentlig transport og på kinoer er fortsatt obligatorisk, sier helsedepartementet.

Covid-19 vil bli nedgradert fra en farlig smittsom sykdom til en smittsom sykdom under overvåking i dag, men Dr Aekkachai Piansriwatchara, en assisterende direktør ved helsedepartementet, sier at kravet om munnbind på offentlig transport gjelder inntil videre.


Helsedepartementet holdt pressekonferanse om sanitær og miljø etter omklassifiseringen av viruset. Emner som ble tatt opp inkluderte bekymringer om bedrifter med høyere risiko og om Thai Stop COVID-19 2 Plus-plattformen vil forbli på plass.

Norsk Pattayaforum

Dr. Aekkachai sa at rengjøring av vanlige kontaktflater og screening på arbeidsplassen fortsatt vil være nødvendig for å sikre offentlig sikkerhet til tross for lettelser av de fleste tiltak.


Helsedepartementet vi moderere tiltakene som brukes på enkelte bedrifter med høyere risiko, mens den nevnte plattformen vil bli beholdt ettersom disse firmaene er pålagt å følge folkehelseloven og smittevernloven.

Thaifeber

Helsedepartementet krever fortsatt at folk bruker munnbind og respekterer regler for sosial distansering så mye som mulig når de bruker offentlig transport eller besøker konoer, på grunn av tettheten av mennesker, sa Dr Aekkachai.


En undersøkelse utført av Helsedepartementet på 274 400 personer viste at de fleste respondentene var enige om behovet for å beholde helsetiltakene, mens noen uttrykte bekymring for hygienen på enkelte offentlige steder.Kilde: Bangkok Post
Nyheter Thailand

Commentaires


bottom of page