top of page

Hua Hin og Cha-am med fokus på helse og velvære

Hua Hin og Cha-am vil bli promotert som destinasjoner for de som søker velvære.

Turistmyndighetene i Thailand (TAT) sitt forslag om å promotere Hua Hin og Cha-am som Thailands "velværesandkasse" med fokus på helsebevisste turister, har fått støtte fra regjeringens Senter for økonomisk situasjonsadministrasjon. (CESA)


Thailand Wellness Sandbox vil forvandle Hua Hin og Cha-am til Thailands fremste destinasjoner for turister som søker velvære, sa regjeringens talsmann Thanakorn Wangboonkongchana.


Ifølge talsmannen vil Hua Hin og Cha-am også bli promotert som reisemål for medisinsk turisme. Helserelaterte produkter og tjenester, dette sammen med kampanjen «Thailand Riviera» for å tiltrekke besøkende til kystdestinasjoner i sør.


Målet er å utvikle reiselivsprodukter og -tjenester i Hua Hin og Cha-am for å møte internasjonale standarder og få bredere anerkjennelse," forklarte talsmannen.


Ifølge talsmannen vil Hua Hin og Cha-am bli utpekt som destinasjoner rettet mot turister fra nabolandene i Asean samt fra Europa, Midtøsten, USA og Canada.


Krod Rojanastien, president i Thai Spa Association og leder for Hua Hin Recharge-programmet, ønsket Wellness Sandbox-prosjektet velkommen.


Han sa at det har dukket opp en trend blant turister rundt om i verden som legger større vekt på helse og velvære, og at Hua Hin og Cha-am kan passe godt inn.


For å bygge denne typen destinasjoner, må vi se på komponenter som anstendig levestandard og forhold, miljø og også tradisjon og kultur.

Dette er komponenter på tilbudssiden, og vi må se på om de er egnet eller ikke, og i så fall kan vi markedsføre distriktene som to av verdens nyeste velværedestinasjoner som gir en turisme- og velværeopplevelse av høy kvalitet.


Når det gjelder Hua Hin's egenskaper til å bli et velværemål, sa han at Hua Hin allerede er mer enn tilstrekkelig utstyrt for å betjene helsebevisste turister.


Vi har også merkevarer med et godt rykte for helse og velvære, som Chiva-Som International Health Resort.


Derfor har vi diskutert med lokale myndigheter en plan for å gjøre Hua Hin til en "helseby".


Møtet i CESA, som ble ledet av statsminister Prayut Chan-o-cha, ga også TAT i oppgave å velge andre pilotområder som skulle inkluderes i programmet.Kilder: TAT I Bangkok Post


Yorumlar


bottom of page