top of page

Kjøp to år med Star Alliance Gold-status – og få pengene tilbake!

Dette ekstraordinære tilbudet fra Thai Airways gir deg faktisk pengene tilbake i reisekreditt.

Vil du ha to år med Star Alliance Gold-status, og alle fordelene som følger med det, uten å fly i hundrevis av timer eller jakte på en statusmatch?


Star Alliance-medlemmet Thai Airways selger nå hele to år med gullstatus i sitt Royal Orchard Plus-bonusprogram (som er direkte ekvivalent med Star Alliance Gold) for US$10 000 gjennom sin Time to Gold-kampanje – og du får de samme $10 000 tilbake i reisekreditt.


Denne reisekreditten utstedes i form av 350 000 thailandske baht, og kan løses inn mot flyreiser på Thai Airways og Thai Smile frem til 31. desember 2023.

Så lenge du er i stand til å bruke tilsvarende USD 10 000 på disse flyselskapene i løpet av de neste 18 månedene, så får du i hovedsak to år med Star Alliance Gold-status gratis.


Det er to år med tilgang til lounger, 20 kg ekstra med innsjekket bagasje, prioriterte tjenester og andre VIP-fordeler på tvers av Star Alliance's 26 medlemmer – som inkluderer Air Canada, Air New Zealand, ANA, Lufthansa, SAS, Singapore Airlines , Turkish Airlines og United Airlines.


Kjøpere må være medlem av Thais Royal Orchid Plus-lojalitetsprogram (som er gratis å bli med i)

Hvis du er et Royal Orchard Plus Gold- eller Platinum-medlem som kjøper Time to Gold-pakken i gave til noen andre, vil du 6200 Royal Orchid plus miles i bonus – Kjøper med et Mastercard-kredittkort så vil du få 5000 Royal Orchid plus miles i bonus.


Thai Airways sier at lanseringen av Time to Gold kommer "som svar på den økende etterspørselen og Thailands lettelser av internasjonale reiseregler."


Thai Airways er fortsatt under konkursbeskyttelse og restrukturering, men leverte i 2021 et overskudd så restruktureringen virker til og gå rett vei, så vi tror ikke at en skal bekymre seg for at selskapet skal gå over ende.


Thai Airways' Time to Gold-pakker er i salg frem til 31. juli 2022 på ThaiAirways.com.


Comments


bottom of page