top of page

Lettelser i kravene om fornyelse av fĂžrerkort

De som trenger Ä fornye fÞrerkortet, vil ikke vÊre pÄlagt Ä gjennomgÄ skriftlige eller fÞrerprÞver for i et forsÞk pÄ Ä dempe Covid-19 smitte, Dette kunngjorde Department of Land Transport pÄ sin Facebook-side @ PR.DLT.News.





Lettelsene gjelder:


  • Innehavere av fĂžrerkort som har utlĂžpt for mer enn ett Ă„r siden, men som ikke overstiger tre Ă„r til datoene mellom 4. januar og 31. mars 2021, blir ikke pĂ„legges Ă„ ta en skriftlig prĂžve. Imidlertid mĂ„ de bestĂ„ fysisk test og opplĂŠring i klasserommet.


  • Innehavere av et fĂžrerkort som har utlĂžpt i mer enn tre Ă„r til datoene mellom 4. januar og 31. mars 2021, vil ikke vĂŠre pĂ„lagt Ă„ ta en fĂžrerprĂžve. Imidlertid mĂ„ de bestĂ„ fysisk test, opplĂŠring i klasserommet og en skriftlig test.


DLT vil ogsÄ godta nÞdvendige dokumenter (legeattest, opplÊringsbevis i klasserommet) som nylig er utlÞpt for Ä vÊre gyldige nÄr de fornyer fÞrerkortet innen 31. mars.


DLT har informert Royal Thai Police om at innehavere av utlÞpte fÞrerkort fortsatt kan bruke disse til identifikasjon nÄr politiet krever det frem til 31. mars.




Thaifeber har snakket med en av de store agentene i Pattaya som sier at det ikke er nÞdvendig og stresse med dette forelÞpig, de tror heller ikke at DLT blir og vÊre sÄ vanskelige med folk som tidligere har hadd fÞrerkort, men de blir og stramme til opplÊringen for de som ikke har hadd fÞrerkort tidligere.







Kilde: PR.DLT.News

bottom of page