top of page

Nordmann pågrepet for drap i Thailand

Thailandske medier skriver at en nordmann er pågrepet, mistenkt for drap. Ifølge lokale medier nekter Nordmannen for å stå bak drapet.

Thai Police Car

Chiang Mai-politiet arresterte torsdag en norsk mann for det angivelige drapet på hans thailandske kjæreste i hjemmet deres i Chiang Mai.


– Jeg kan bekrefte at vi er kjent med at en norsk statsborger er arrestert i Thailand, sier kommunikasjonsrådgiver i Utenriksdepartementet (UD) Ane Haavardsdatter Lunde til Dagbladet.


Hun kan ikke si noe om hva nordmannen er arrestert for, men flere lokale medier skriver at en nordmann torsdag ble arrestert for drap i Chiang Mai provinsen.


– Vi kan ikke gi noen detaljer på grunn av taushetsplikt, men vi tilbyr vedkommende konsulær bistand, sier Lunde til Dagbladet.


Nordmannen nekter straffskyld ifølge lokale medier.


Hun er ikke sikker på om UD har vært i kontakt med vedkommende ennå, men personen skal ha fått tilbudet om konsulær bistand.


Oppdatering:

I følge VG så ble mannen i dag løslatt mot kausjon.


Familien sier de har vært i sjokktilstand de siste dagene.


Ifølge søsteren, så har mannen hatt store helseproblemer den siste tiden. Han har også tidligere vært innlagt på sykehus i flere uker.


Det var tidligere også opprettet en Spleis i forbindelse med helseproblemene til den drapsmistenkte nordmannen, denne er nå avsluttet i følge kommunikasjonsansvarlig hos Spleis.

Annonsere hos oss

Comments


bottom of page