top of page

Outlaws Motorcycle Club trår støttende til!

Noen medlemmer fra Outlaws Motorcycle Club i Pattaya kom nyrlig sammen for å hjelpe lokalsamfunnet som er i nød og også arbeidsledige under Covid-19-krisen.

Outlaws Motorcycle Club-medlemmer hjelper nærmiljøet i Pattaya i nød!


De sier følgende:

Noen få av oss klubbmedlemmer kom sammen og bestemte oss for å hjelpe det lokale Pattaya-samfunnet.


Med litt hjelp fra våre damer den første dagen hadde vi laget 200 enheter med Pad Krapow. Det og en flaske vann ble gitt til trengende.

Da bestemte vi oss for å gå enda større. Vi foretok noen få Facebook-innlegg og foretok noen få telefonsamtaler. I løpet av tre dager klarte vi å skaffe nok penger til å kjøpe nok mat til å fylle 1000 poser.


Hver pose inneholdt nok mat til et riktig måltid. Hver pose inneholdt ris, hermetiserte sardiner, pakker med nudler og inkludert var også en flaske vann.


Lokalbefolkningen i Pattaya var mer enn glade og veldig takknemlige for det de fikk. En stor takk til alle våre venner og støttespillere her og over hele verden som virkelig regerte raskt for å hjelpe oss med alt vi trengte.

Noen få lokale bedrifter som Baku bar soi 6, Ruby club soi 6 og Wicked bar soi 6 dedikerte også velvillig noe av sin tid og ressursene til dette veldedighetsarrangementet.


Noen trenger litt hjelp noen ganger. Det føles alltid bra å gi en hjelpende hånd.

Vi hadde et veldig vellykket veldedighetsarrangement. Alt gikk greit. Alle kravene til sosial avstand ble håndhevet av våre sikkerhetsansvarlige og i tillegg lokale politi. Antibac var også på plass. 1.000 poser ble gitt i går 27. april på Theppasit markedet.


Takket være alle som deltok kunne vi hjelpe mange av våre naboer i Pattaya.

Selv om mange gjorde dette mulig, har vi ikke navngitt alle for å skjerme dres privatliv, men et spesielt rop til Thomas Gin, Dan Thomas og John Ole Müller for å ha gjort dette mulig, sammen med mange andre.

Comments


bottom of page