top of page

Pattaya med fokus på besøkende fra Kina og Russland

Pattaya ønsker å tjene penger på den nye Special Tourist Visa-ordningen (STV), så lokale tjenestemenn planlegger å introdusere "Pattaya-modellen" for å bidra til å stimulere den lokale økonomien, De vil fokusere på kinesiske og russiske turister på det nye visumet for lengre opphold, ifølge Pattaya-ordfører Sonthaya Khunpluem.
Foto: Mr.Autthaporn Pradidpong

“I fjor var det 3 millioner kinesiske turister som besøkte Pattaya, etterfulgt av russiske turister med 1,1 millioner. CCSA fokuserer på disse to gruppene for å øke den lokale økonomien.”


Disse reisende vil komme fra byer i Russland og Kina som anses å ha en lav risiko for spreding av koronaviruset, sier borgermesteren. og nevner byer som St. Petersburg i Russland og Guangzhou, Shanghai og Shenzhen i Kina.


Sammen med å innkvartere turister under det spesielle turistvisumet, sier borgermesteren at de planlegger andre reisende som er godkjent av Center for Covid-19 Situation Administration.


Pattaya er nå i ferd med å danne en komité for å planlegge "Pattaya-modellen". Komiteen vil omfatte lokale tjenestemenn, samt representanter fra turistsektoren som Eastern Thai Hotels Association og Chon Buri Tourist Attraction Association.


"I mellomtiden følger vi opp med regjeringen om når U-Tapao flyplass vil kunne være åpen for å imøtekomme STV-turister,"

Comments


bottom of page