top of page

Private karantenefasiliteter tilbys utlendinger som returnerer til Thailand for egen kostnad

Utlendinger som vender tilbake til Thailand fra utlandet kan velge spesielle tjenester for egen bekostning i løpet av sine 14 dager med karantene ved ankomst.


Det offentlige helsedepartementet har samarbeidet med private organisasjoner for å tilby alternativ statlig karantene/ innkvartering opplyste thairegjerings Facebook-side denne uken.

Denne typen karantenesteder er for de som trenger flere tjenester og bekvemmeligheter sammenlignet med vanlig tilstand i karantene.

I følge Facebook-siden må godkjente hotell ha en kontrakt med et sykehus for å ta seg av gjestene deres angående helsetjenester og behandling, i hele karantenetiden.

Hoteller som tilbyr alt


ernativ statlig karantene er pålagt å bestå vurderingen fra departementet for folkehelse og forsvarsdepartementet, heter det.

Det er for tiden fem steder som er godkjente for å innkvartere folk som kommer tilbake fra utlandet. Disse er:

· Movenpick Wellness BDMS Resort Hotel

· Qiu Hotel Sukhumvit

· Grand Richmond Hotel

· Royal Benja Hotel og The Idle residence


Disse etablissementene finner man i Bangkok, Nonthaburi og Pathum Thani.

Karantene-kampanjene som tilbys av hotellene varierer i pris og service. De som er interessert i disse overnattingsstedene kan sjekke hotellenes nettsteder eller deres sosiale medier.


Fredag ​​(29. mai) kunngjorde Utenriksdepartementet at utlendinger med arbeidstillatelse eller tillatelse fra Arbeidsdepartementet eller andre offentlige etater vil få lov til å reise inn i landet under den tredje fasen av åpningen.


Kvalifiserte utenlandske statsborgere kan sende inn søknadene sine til de thailandske ambassadene i sine respektive land, sa nestledende talsperson Natapanu Nopakun. "De må ha en helseforsikring og en helseerklæring, og vil også være underlagt 14 dagers karantene i Thailand, enten på et statlig anlegg eller i et privat anlegg på egen kostnad," la han til.

Av The Nation Thailand

bottom of page