top of page

Rådhuset i Pattaya sender brev til mange viktige utleiere i byen

Pattayas ordfører bekreftet overfor Pattaya News at City Hall vil arrangere et møte og sende et brev til alle viktige utleiere i Pattaya City for å oppmuntre dem til å samarbeide med de mange virksomheter som har vært stengt i to måneder med hensyn til husleie og andre utgifter.

Ordføreren uttalte at på et tidligere møte med mange framtredende bedriftseiere av store underholdningssteder som barer, nattklubber, massasjesalonger, karaoke-etablissementer og andre steder som fortsatt er stengt, er en av de største bekymringene at utleiere ikke kunne eller ikke ville frafalle husleie og gebyrer etc til et senere tidspunkt på grunn av byens stenging.


Dette møtet handlet også om eiere som hadde ideer og tanker for en fremtidig gjenåpning av underholdningsindustrien som skal leveres til CCSA i Bangkok (Covid19 Center for Situation Administration


Ordføreren har uttalt at Pattaya rådhus er enig i at utleiere som tvinger bedriftseiere ut av sine lokaler på grunn av ting de ikke har kunnet rå over selv, altså bedrifter som for øyeblikket er stengt under regjeringens orden, er uakseptabelt, spesielt i tilfeller der en utleier angivelig ikke vil godta rabatt eller at leietakere kan betale beløpet i sin helhet på et senere tidspunkt. Han sa at han virkelig tror at utleiere og eiere, så vel som turister og innbyggere, ønsker å se Pattaya vellykket og livlig også i framtiden, og at alle må samarbeide for å få dette til.


Det skal også holdes møter med eiere av lokale underholdningssteder i løpet av nær fremtid for å diskutere både utleierelaterte problemer med hensyn til gjenåpning av byen. Pattaya er kjent over hele verden for sitt natteliv og turisme. Anslagsvis 80% av byens inntekter kommer fra denne sektoren, som for øyeblikket er stengt etter ordre fra den thailandske regjeringen.


Pattaya har imidlertid ikke hatt noen tilfeller av Covid-19 på 25 dager, og ifølge informasjon fra rådhuset har samtaler med regjeringen kommet i gang om hva som må gjøres for å åpne underholdningsindustrien på nytt i nær fremtid.Comments


bottom of page