top of page

Russland vil dele vaksineinformasjon med Thailand.

Den russiske ambassadøren i Thailand, Evgeny Tomikhin, lovpriser suksessen Thailand har hatt med coronatiltakene og ønsket en utveksling av informasjon for å fortsette utviklingen og effektiviteten til vaksinen mot sykdommen.


Visestatsministeren ønsket den russiske ambassadøren velkommen, og bekreftet nære forbindelser mellom Thailand og Russland. Visestatsministeren ga sin forsikring om at han ville støtte arbeidet med Russland i alle henseender.

Diplomaten sa at COVID-19-situasjonen i Russland har blitt bedre, samtidig som han erkjente Thailands betydelige suksess. Han takket den thailandske regjeringen for deres bistand til russere i Thailand gjennom hele krisen.


Russland har kunngjort suksessen med å utvikle en vaksine mot COVID-19 og indikerer at de ønsker å dele informasjon rundt vaksinen med Thailand. Når det gjelder sykdommen som har lagt en sterk demper på den thailandske-russiske handelen, minnet ambassadøren sitt publikum om at deres grunnleggende bånd forblir sterkt, og potensialet for økonomisk samarbeid fremdeles er stort.


Kilde: Thai National News Bureau
bottom of page