top of page

Svenske omkom i trafikkulykke i Roi Et, kun fem dager etter hans første møte med kjæresten

ROI ET: En svensk mann døde momentant da motorsykkelen hans stupte ned i en grøft, kun fem dager etter hans første møte med den thailandske kjæresten.
Foto: Roi Et saketnakhon

Den 50 år gamle mannen ble funnet død i grøfta ved Suvarnabhumi- Ban Dong Mai Road i tambon Thung Sri Muang i Suvarnabhumi- distriktet lørdag ettermiddag.


Politiet rykket ut til stedet etter å ha fått melding om ulykken ved 14.30- tiden.


De fant mannen liggende i grøfta med brukket nakke og et dypt kutt i høyre lår. Motorsykkelen han kjørte hadde store skader. Mannen traff tilsynelatende et kloakkrør av betong i grøfta.


Mannens sønderknuste kjæreste, en 27 år gammel kvinne hjemmehørende i Suvarnabhumi- distriktet, sa at hun hadde møtt den svenske mannen på nettet for to år siden og hadde holdt kontakten med ham siden.


Mannen hadde nettopp tatt permisjon fra jobben for å besøke Thailand. De møttes personlig for første gang for fem dager siden, sa hun, og hadde bestemt seg for å gifte seg.


Den svenske mannen bodde i kvinnens hus i Tambon Jampakhan. Etter å ha spist lunsj på lørdag sa mannen at han kunne tenke seg å kjøre motorsykkel for å ta bilder av lokale områder. Hun advarte ham om å kjøre pent..


Kort tid etter fikk hun beskjed om dødsulykken som skjedde omtrent seks kilometer fra landsbyen hennes.

Roi EtKilde: Bangkok Post

Comments


bottom of page