top of page

Test & Go-programmet gjeninnføres

Test & Go-programmet vil bli gjeninnført 1. februar for reisende fra alle land, dette kunngjorde CCSA etter et møte ledet av statsminister Prayut Chan-o-cha.


Ordningen ble midlertidig suspendert for en måned siden på grunn av den raske globale spredningen av Omicron-varianten og usikkerhet om vaksineeffektivitet mot den.


De nye og endrede retningslinjene krever at besøkende testes ved ankomst og igjen fem dager senere, dette betyr at du nå må framlegge bekreftelse på hotellbestilling for dag 1 og dag 5 Hotellene kan være forskjellige hoteller, men hotellene må ha et samarbeid med sertifiserte sykehus for RT-PCR-testen (SHA ++ godkjente hotell). Dette for at man skal vente på testresultatet.


Erfaringene som deles av de som reiste under Test 6 Go- programmet før suspenderingen, er at flere av de som ankom Thailand på formiddagen kunne få testresultatet allerede på ettermiddagen, slik de kunne dra videre uten å måtte overnatte på test hotellet.Du er ikke pålagt og oppholde deg på hotellene i mellom testene.


Test & Go-Programmet gjelder nå for reisende fra alle land.


Innreise søkes via Thailand Pass-Programmet


Myndighetene utvidet også skjenketiden fra kl. 21:00 til kl. 23:00, Barer og nattklubber vil imidlertid forbli stengt.


CCSA gikk også med på å utvide Sandbox programmene til å omfatte Pattaya og Koh Chang, også dette gjeldene fra 1.Februar.
Merk: Endringene er nå godkjent og publisert i Royal Gazette.Her kan du lese om hvordan erfaring Henning sitter med etter og ha gått gjennom Test & Go-programmet.


Comments


bottom of page