top of page

THAI: Billetter vil være gyldige til slutten av 2021

Thai Airways International (THAI) sier at billetter vil forbli gyldige til slutten av neste år,
billetter vil også kunne konverteres til reisekuponger (vouchers) som er gyldige til slutten av 2022.

THAIs fungerende president Chansin Treenuchagron sa at tiltaket er for å gi en forsikring til kundene, da flyselskapet gjennomgår gjeldsforhandlinger og at flyreiser forblir suspendert på grunn av Covid-19-pandemien.


Tidligere har Thai sagt at de måtte legge inn tilbakebetalinger til kunder på vent i påvente av at rehabiliteringsplanen skal legges fram for den sentrale konkursdomstolen.


Ubrukte billetter forblir gyldige frem til desember 2021, og kan gjøres om til reisekuponger (vouchers) mens de som søker refusjon kan konvertere billettene sine til reisekuponger som vil være gyldige frem til desember 2022, ifølge Mr Chansin.


Royal Orchid Plus-medlemskap blir automatisk forlenget til desember 2022.


Chansin sa at han er håpefull om den nasjonale transportørens utsikter, selv om luftfartsindustrien over hele verden sliter på grunn av pandemien,

og bemerker at THAI ser frem til å gjenoppta flyvninger senere i år eller tidlig neste år.


Fungerende konserndirektør Wiwat Piyawiroj ​​informerte, hvis fly er kansellert, kan en konvertere billetter til reisekuponger (vouchers) som kan brukes med THAI og Thai Smile til og fra et hvilket som helst reisemål.


THAIs samlede utestående gjeld utgjør for tiden rundt 244,9 milliarder baht.


Forrige måned kunngjorde Thai et stort fall i passasjerantallene, med bare rundt 3,5 millioner passasjerer fraktet i årets fem første måneder.


Flyselskapets lastfaktor, som sto på omtrent 78%, sammenlignet med samme periode i fjor,

falt lastfaktoren til 69%.


Passasjerstallene er tatt før THAI suspenderte alle internasjonale og innenlandsflyvninger i begynnelsen av mai på grunn av Covid-19-pandemien.
Commentaires


bottom of page