top of page

Thai blogger grilles etter å ha begravet en kylling i live for så tvinge i den kokosmelk

YouTuber Sahawat Chopchingchai, alias Momm Tanaddak, blir nå anmeldt av Watchdog Thailand etter å ha lagt ut en ‘oppskrift’ der han torturerte en kylling ved å begrave den i live i 2 uker og tvangsfore den, før han drepte den og spiste den.
Foto: Watchdog Thailand

Momm Tanaddak hevder at han ikke torturerte kyllingen, men bare "simulerte" en tradisjonell teknikk i en landlig Chiang Mai-provins. Politiet har sagt at de vil etterforske episoden etter at den ble anmeldt av Watchdog Thailand. Videoen, som nå er fjernet, viser fuglen som ble begravet og matet kokosnøttmelk 3 ganger om dagen med en øyedråpe flaske. Deretter tas den opp 2 uker senere, før den ble drept og grillet.


Han beskrev i detalj hvordan prosessen gjør fuglens kjøtt "mykt og saftig". Han er også blitt kritisert for andre klipp som viser dyreslakting i videoene sine.


Videoen som ble lagt ut på kanalen hans, som har 3,6 millioner følgere. Og det tok ikke lang tid før kommentarfeltet fikk sinte kommentarer.


"Jeg håper du blir lam og må spise gjennom et fôringsrør, slik som det du gjorde med denne kyllingen, så du vet hvordan det føles,"


”Jeg er så glad for at så mange avdelinger av restauranten hans er stengt. de får Ikke mer støtte fra meg i dette livet, det lover jeg.”


YouTuberen svarte i går kveld og hevdet at kyllingen spist på kamera var en annen kylling enn den som ble gravlagt i live. Han sa at det bare ble satt under jorden fem minutter og fortsatt lever.

Foto: Watchdog Thailand

“Jeg er stygg, men jeg er ikke så grusom. Vi ville bare vise hvordan folk i fortiden spiste kylling. Da seerne mine sa at de ikke var komfortable med innholdet mitt, slettet jeg klippet øyeblikkelig. Jeg beklager å få så mange til å føle seg ukomfortable. ”

Foto: Watchdog Thailand

Watchdog Thailand, som har fulgt historien og kommentarene, sier de ikke er overbevist.


"Hvis du bruker unnskyldningen om at ting var annerledes bak kulissene, innrømmer du at du lyver for folk."


Momm Tanaddak og hans produksjonsteam risikerer siktelser for dyremishandling, brudd på dyrevelferd og ulovlig slakting av en kylling. Han kan risikere en maksimumsstraff på opptil 280.000 baht og 5 års fengsel.Comentarios


bottom of page