top of page

Velkommen til Thaifeber

Hei folkens 😀 vi har nå tatt det store steget og valgt en web løsning , Dette vil ta tid med prøving og feiling , og kanskje litt mangelfull informasjon på noen områder. Det er spesielt mobil delen som er den store utfordringen ,

men på sikt så blir innholdet "komplett"

Men en godt oppbygd nettside vil gjøre informasjonen både lettere tilgjengelig og mer oversiktlig enn det som er mulig innenfor Facebooks rammer.

Vi kan nå også tilby et "Gammeldags" Forum, med flere topics ( Tema )

Thaifeber har en lang historie, på Facebook. Tidligere het gruppen “Vi som bor og vi som har venner I Thailand” Gruppen ble opprettet I 2012. Navnet sier litt om hvem vi er. Av medlemmene bor mange her fast og enda flere på “deltid”. Dvs, vi sitter på mye kompetanse om det å bo og leve i Thailand.

Nettsidene våre etableres for i enda større grad formidle denne kunnskapen og gjøre livet for den gjennomsnittlige skandinav så enkelt som mulig.

Så en godt oppbygd nettside vil gjøre informasjonen både lettere tilgjengelig og mer oversiktlig enn det som er mulig innenfor Facebooks rammer.


Vi som driver dette nettstedet har alle på en eller annen måte en relasjon til landet og kjenner det meget godt, både hva geografi, kultur, mennesker, tjenester og tilbud angår.


Mvh

Thaifeber


Comments


bottom of page