top of page

Thailand topper listen

Den digitale reiseplattformen Agoda annonserte torsdag vinnerne av Agoda Gold Circle Awards (GCA)

Gold Circle Awards er en pris som årlig deles ut til virksomheter hvor gjestene har fått mye for pengene, utmerket service og fleksibilitet.


I følge den 14. Agoda Gold Circle Awards (GCA) så topper Thailand årets liste om å ha de flest prisvinnende Hotell/Resorter.


Det er fjerde året på rad at Thailand topper listen. Taiwan tok andreplassen, fulgt av Japan. India kom inn på Topp 10-listen for første gang, mens Sør-Korea, Malaysia, USA, Indonesia, Filippinene og Vietnam beholdt sine plasseringer i topp 10-rangeringene.


Årets Gold Circle Awards blitt delt ut til mer enn 2000 eiendommer i 41 markeder.


Vinnerne vil bli presentert på Agodas sider (tilgjengelig 1.–31. desember 2022) og hedret med et digitalt Gold Circle Award-merke, sammen med Agoda Growth Express (AGX)-kreditter, en spesiell kreditt for å øke markedsføringen på nettstedet. I et pågående partnerskap med World Wide Fund for Nature (WWF) har Agoda gitt en donasjon for å plante 5000 trær på vegne av alle GCA-vinnere over hele verden. Dette er en videreføring av en idé som startet for to år siden for å erstatte plastgaver og øke bevisstheten rundt miljøspørsmål.


Topp 10 vinnerland:

1. Thailand – 246 Hotell/Resorter.

2. Taiwan – 209 Hotell/Resorter..

3. Japan – 198 Hotell/Resorter..

4. Sør-Korea – 186 Hotell/Resorter..

5. Malaysia – 174 Hotell/Resorter..

6. USA – 154 Hotell/Resorter..

7. Indonesia – 123 Hotell/Resorter..

8. Filippinene – 107 Hotell/Resorter..

9. India – 95 Hotell/Resorter..

10. Vietnam – 90 Hotell/Resorter..Comments