top of page

Thailand skal arrangere ASEANs første Tomorrowland-festival

Den belgiske musikkfestivalen Tomorrowland vil bli arrangert i begynnelsen av 2026.

Tomorrowland

Tommorrowland er en elektronisk musikkfestival som hovedsaklig arrangeres i Belgia, men som også har utvidet seg til Brasil og Frankrike. Festivalen har eksistert siden 2005. Norske artister som har opptrådt er blant andre Kygo, Alan Walker og Broiler.


Musikkfestivalen vil bli holdt i Thailand i begynnelsen av 2026.


Thailand vil dermed bli det første ASEAN-landet som er vert for Tomorrowland, og det kan ifølge arrangøren være del av et bredere opplegg for å gjøre Thailand til en festival- og arrangementsdestinasjon for turister.

 

Statsminister Srettha Thavisin ser på det å være vertskap for store musikkfestivaler som en "rask seier" for Thailands økonomi, og har nylig vært i samtaler for å bringe arrangementer som F1 (Formel 1), Formel E og Art Basel til Thailand


Tomorrowland er den største elektroniske musikkfestivalen i verden, med over 400 000 besøkende i 2023. Rekordåret var i 2022 med over 600 000 besøkende. Billettene til Tommorrowland blir ofte utsolgt på kun én dag. 


Siden debuten i 2005 har Tomorrowland hatt spin-offs som TomorrowWorld i Atlanta, Tomorrowland i Brasil og Tomorrowland Winter i Frankrike.

 

Festivalen er kjent for å booke noen av de største EDM-, house- og technoartistene fra hele verden, akkompagnert av toppmoderne dekorasjoner, futuristiske scener, fyrverkeri og store lasershow.annonsere hos oss Thaifeber

Comments


bottom of page