top of page

Thailands ferie topper ønskelisten til Asiatene

“Frykt og muligheter i en post Coronavirus-verden”. Det er navnet på en ny studie utarbeidet av Blackbox Research, Dynata og Language Connect. For ‘frykt’ og ‘muligheter’ er det nok av både da Thailand og Asia har kjempet en 6 måneders kamp mot Covid-19, med 'muligheter' for mer kunnskap og bedre håndtering av utbrudd i framtiden.
Foto: Wikimedia commons

Den globale studien indikerer at innbyggere i asiatiske land ønsker å reise til Thailand når landet endelig åpnes opp. Studien undersøkte følelser, preferanser og forventninger til drøyt 10.000 mennesker over 17 land.


Turister fra Hong Kong, Singapore, Filippinene, Indonesia og India foretrekker Thailand som deres første destinasjon når deres egne grenser gjenåpner og de kan reise igjen.


82% av Thailendere er sikre på at "Thailand er godt forberedt på å gjenåpne turisme og fritidsaktiviteter" når det gjør det.


Men 90% av thailendere ønsker ikke at turister tilbake før en vaksine eller kur mot Covid-19 blir tilgjengelig. de andre undersøkelsene rundt om i landet viser at Thaier for enhver pris vil unngå en andre bølge av pandemien.


Basert på tall fra reisebransjen, vil sannsynligvis Thailand avslutte 2020 med rundt 50% nedgang innenfor turismen, turoperatører vil enten gå konkurs eller ikke klare å fortsette handelen. Situasjonen hos Hotell- og online-reservasjonstjenester vil ikke bli mye bedre, da de øker kontantstrømmen med lån og landets BNP trekkes tilbake med 8,1%


Thailands økonomi er sterkt avhengig av turisme, og utenlandske turister bidrar med rundt 11% til den nasjonale økonomien. Når du legger til alle perifere virksomheter som henger sammen med turisme, er bidraget til det thailandske BNP fra direkte og indirekte turisme nær 20%.


• 93% av Thaier erkjenner turistsektorens betydning for den lokale økonomien.


• 22% av Thaier er enige om at det er et presserende behov for at turismestyrene, inkludert deres egne, reklamerer for turisme av økonomiske årsaker.


• 91% av Thailendere er opptatt av å støtte lokale reiseattraksjoner de neste 12 månedene


Saurabh Sardana, administrasjonssjef for Blackbox Research, sier at blant sørøstasiatiske land har Thailand den sterkeste innenlandske appellen. Den thailandske regjeringens nylige investering på 22,4 milliarder baht (rundt 720 millioner amerikanske dollar) som en stimulans til innenlandsk turisme, gir e-kontanter for lokale turister på utvalgte hoteller og restauranter i hele landet.


Du kan lese mere om denne studien hos TTR Weekly

Comentários


bottom of page