top of page

Er Thailands underholdningssteder og barer klare til å åpne igjen i juli ?

Puber, klubber og karaoke barer vil få åpnet igjen i juli. Det er et løfte fra komiteen som har lansert Thailands gradvise gjenåpninger i forskjellige faser.

Det vil være den femte fasen av å oppheve restriksjonene,

Men det må først gis et samtykke fra Center for Covid-19 Situation Administration på sitt neste møte førstkommende fredag før avgjørelsen bilr tatt.I forrige uke appellerte landets musikere til regjeringen om å la dem komme tilbake til å tjene penger på grunn av økonomiske vanskeligheter, mens resten av landet var på vei tilbake til normalen og jobb, er over 100 000 selvstendig næringsdrivende musikere i Thailand som sliter med å overleve.


Komiteen vil anbefale en gjenåpning av landets underholdningsindustri og at musikere får lov til å utøve sin business igjen.


Presidenten for Khao San Business Association sier at resultatene av møtet var gode nyheter for eiere av underholdningssteder, da det betydde at virksomhetene deres kunne åpne igjen og at de kunne ha litt likviditet til å holde seg flytende. Dette vil gjøre dem i stand til å betale for sine lokaler og støtte sine ansatte. Det anslås at mer enn 90% av Thailands underholdningsindustri henvender seg til det innenlandske markedet.


Han bemerket også at gjenåpningen vil fortsette med alle nødvendige forholdsregler på plass forr å beskytte ansatte og gjester.


"Nattelivs aktører har utarbeidet planer for å forhindre virusoverføring basert på retningslinjene fra Folkehelsedepartementet. Jeg tror pandemien nå er under kontroll i Thailand. ”

"Kundenes temperatur vil bli sjekket , det vil være håndrenser på bord og så videre."Kilde The Thaiger

bottom of page