top of page

Tre utlendinger ble arrestert for å ha svømt på strand i Pattaya-området!

Tre utlendinger ble arrestert for å ha svømt på en strand i Pattaya-området. I tillegg nektet de å rette seg etter tidligere advarsler om forbudet mot dette.

Pattaya-politiet arresterte tre utlendinger i morges som krenket guvernøren i Chonburis ordre om å holde seg utenfor de offentlige strendene rundt klokka 12 på baksiden av et hotell i Pratumnak-området.

En video av hendelsen finner du her, tatt av Pattaya News.

Advokatfullmektiger i Pattaya City sa til The Pattaya News at de hadde gitt flere mindre strenge advarsler til disse utlendingene mens de var i vannet, men de nektet å slutte å svømme og brydde seg lite om advarslene.

Pattaya City Law Enforcement uttalte at etter at utlendingene nektet å høre på dem, ble de tvunget til å arrestere de tre.Nasjonaliteten og navnene på utlendingene ble ikke nevnt av Pattaya Police.


Alle tre ble ført til Pattaya City politistasjon for videre rettslige skritt.

Straffen er opptil ett år i fengsel eller en bot på opptil 100.000 baht eller begge deler. Disse faller inn under strenge nødvedtektslover ment å stoppe spredningen av Covid19.


Strendene har mange skilt for å tydelig gi beskjed om at de er stengt. Tjenestemenn har sagt at stengingen av strendene først og fremst er for å forhindre reiser fra folk fra andre provinser til situasjonen er løst i Thailand.Comments


bottom of page