top of page

Tusenvis av jobbsøkere stillte opp utenfor et Bangkok hotell før soloppgang

Ikke hundrevis, men tusenvis av jobbsøkere dukket opp på et hotell i Bangkok før solen kom opp tidlig i går formiddag. Noen sov utenfor for å være først i køen med å levere inn en søknad på Miracle Grand Convention Hotel i Lak Si-distriktet. Ved 04.00-tiden ventet 5000 mennesker utenfor hotellet.
Foto: Bangkok Insight

Hotellet utlyste 300 ledige stillinger og planla å slippe inn søkere klokka 8, men med den overveldende deltakelsen, sier Miracle Group-styreleder Aswin Ingkakul at han startet søknadsprosessen en time tidligere . Han bestilte til og med vann og snacks til mengden som hadde stått i kø i flere timer.


”Vi forstår at de har vanskelige tider. Så våre ansatte ble beordret til å behandle dem med respekt ... Vi har fremdeles jobber, mens disse søkerne ikke har det, så vi trenger å forstå dem og behandle dem med vennlighet. ”


Mens Ingkakul sier at han ble overrasket over den høye valgdeltakelsen, sier han at det gjenspeiler at Thailands økonomi sliter. Med 90% nedgang i besøk fra utenlandske turister og lokale kunder på Miracle-hotell, sier Ingkakul at ting bare kan bli bedre.


Jobbene som er utlyst er for forskjellige nivåer på hotellet med lønn fra 20 000 baht for ansatte på lavt nivå. Ingkakul sier at hotellet vil arrangere intervjuer med de beste søkerne i løpet av de neste 2 ukene.Comments


bottom of page