top of page

Info om forsikringer

Når du planlegger ferien, bør reiseforsikring stå høyt på sjekklisten – helt der oppe sammen med pass og billetter, på finansportalen kan du sammenligne å finne den beste forsikringen for deg. Du kan også sammenligne pris og vilkår hos alle selskaper i markedet.

Reiseforsikringen gjelder så lenge du har reiseforsikring, men har som regel en begrenset varighet når det gjelder enkeltreiser. Standard varighet for enkeltreiser er 70 dager, men varigheten kan utvides til 90, 120 eller 180 dagers reiseforsikring.

 

Merk: utvidelsen må alltid gjøres før reisen starter.

En reiseforsikring dekker skade på eller tyveri av reisegods. Den omfatter også tyveri/ran av kontanter. Sykdom og ulykke er inkludert i tillegg til avbestilling, videokonsultasjon med lege når du er i utlandet, forsinkelser – og mye mer.

unnamed.png

Her kan du lese mere om reiseforsikring 

Info om Helseforsikring

Har du helseforsikring, eller behandlingsforsikring som det også kalles, kan du få rask legehjelp hos medisinsk spesialist. Helseforsikringen dekker som regel utredning og behandling inklusive kirurgi, hos medisinsk spesialist så lenge det er en medisinsk problemstilling du trenger hjelp med.

Hvis du som pensjonist har flyttet til et annet land, er du ikke lenger automatisk medlem i den norske folketrygden. Bosetter du deg utenfor EU/EØS, må du søke om frivillig medlemskap i folketrygden for å ha rett til dekning av utgifter i forbindelse med helsehjelp.

​Som frivillig medlem kan du få behandling i landet du har flyttet til og få dekket deler av utgiftene etter reglene om ordinær stønad.

helseforsikring---shutterstock.jpg

Her kan du lese mere om hva Helfo dekker

Selskaper som tilbyr forsikringer i Thailand

AXA_Logo.svg.png
Thai-Life-Logo.jpg
logo-11d-22.jpeg
image1_20190328041506.jpg
world-nomads.jpg
fb-logo.jpg
Skjermbilde 2020-01-23 kl. 21.55.22.png
roojai-logo.png
tuneprotect-logo.png
picture.jpeg
unnamed.png
images.png
logo-2f9-1.jpeg
logo-995-6.jpeg
prakan.jpg
E6keH-Tz0gg1.png
logo.png
bottom of page