top of page

Norsk kvinne arrestert på Koh Phangan

En 56 år gammel norsk kvinne ble torsdag arrestert på Thong Sala-piren på Koh Phangan, i Surat Thani-provinsen i det sørlige Thailand.

Koh Phangan Thailand

Hun ble pågrepet etter å kjørt to gjester i sin Toyota, som hadde reklame for en lokal resort, ifølge immigrasjonssjefen i Surat Chani, Naruewat Phutthaviro.


– Kvinnen er siktet for å ha drevet persontransport, hun har erkjent forholdet, sier han.


Ifølge thailandsk lov er det forbudt for utlendinger å frakte passasjerer mot betaling.


Norwegian woman arrested on Koh Phangan

Den norske kvinnen er i følge politiet også daglig leder på resorten som ligger på ferieøyen Koh Phangan, som er kjent for sine populære fullmånefester.


Oppdatering:

I en e-post til Thaifeber skriver den norske kvinnen at hun ikke legger skjul på det hun har gjort, men at saken er svært uryddig framstilt i media.


Kvinnen skriver at passasjerene i bilen var gjesterhotellet hun leder, og at de hadde valgt hotellet, nettopp fordi den ene gjesten var interessert i å investere i virksomheten.


- I virkeligheten var det et investormøte i bilen som en del av min rolle som direktør for selskapet, skriver kvinnen til oss.


- Dommeren i retten på Koh Samui så også at saken ikke var helt slik den ble fremsatt, og det er jeg glad for. Kvinnen skriver videre at hun innrømmet at hun hadde kjørt gjestene og godtok en bot på 2500 Baht for å få avsluttet saken.


Kvinnen skriver at hun har jobbet i Thailand i en årrekke, og at det er viktig å få fram at hun har gyldig arbeidstillatelse og arbeidsvisum. 


Kilde: Bangkok Post
Annonsere hos oss Thaifeber

Comments