top of page

REISESKILDRING KRABI 2021

DAG 4

Dag 4 på Krabi-turen vår. Det er søndag, og det eneste som står på programmet er bading i deilig asurblått hav, god mat, skjellsanking og late rusleturer. Bare nyte dagen altså. Ja og så skal vi levere tilbake scooteren vi har leid.

1A.jpg

Jeg må skrive litt om området og stranden "vår", som heter Klong Muang Beach.

Det er et 1.5 km vakkert strandområde lokalisert litt nord for den mye større stranden Ao Nang.

Den sørlige delen av Klong Muang har deilig fin sand, rent vann, er fri for stener og har flott utsikt over Andamanhavet med azurblått hav og fantastiske solnedganger. Stranden er stille og fredelig, og fri for alle Longtail-båtene og travelheten som preger Ao Nang Beach.

2A.jpg

Like utenfor ligger øygruppen Koh Hong, en fredet marinepark med kneisende fjell som stiger bratt opp av havet, vakre skjulte laguner og paradisiske strender.

Nytt bilde Egil 2.jpg

Klong Muang er for dem som liker å ha det rolig og avslappet. For restaurant- og natteliv bør man heller velge den større og mer kjente Ao Nang.

Beach-hotellene er av den luksuriøse sorten, med direkte tilgang til stranden. Men her finnes også andre hoteller og Resorter med litt hyggeligere priser for oss budsjett-turister.

Nytt%20bilde%20Egil%203_edited.jpg

Klong Muang har også en moské, og man får kjøpt Halal-mat, for dem som måtte ønske det. Dette fordi den opprinnelige landsbyen her var muslimsk, og den eksisterer fortsatt.

Det ble en deilig og avslappende søndag, med god mat og late timer på en strand vi stort sett hadde for oss selv.

I morgen blir det ny båttur og utforskning av nye steder i Krabi's vakre marinepark!

Nytt bilde Egil.jpg
bottom of page