top of page

Innføringen av den nye innreiseavgiften utsettes

Turistminister Phiphat Ratchakitprakarn har kunngjort at implementeringen av den innreiseavgiften utsettes til fjerde kvartal.

Turistminister Phiphat Ratchakitprakarn har kunngjort at departementet har besluttet å trekke tilbake forslaget om å implementere den nye avgiften. Da mange turister kun overnatter én eller to netter i landet, mener Phiphat at avgiften bør utredes på nytt.


Departementet vil oversende forslaget for statsrådet innen to måneder, med iverksetting av gebyret 90 dager etter offentliggjøring av Royal Gazette. Dette antyder at startdatoen kan være mellom fjerde kvartal i år og første kvartal 2023.

Piphat uttalte at forslaget om kansellering av Thailand Pass-systemet vil bli fremmet Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) under neste møte den 17. juni.

"Eliminering av Thailand Pass-systemet betyr at turister ikke trenger å kjøpe reiseforsikring lenger, noe som burde bidra til å gjøre reisen mer praktisk," sa han.

Turistmyndighetene i Thailand vil også møte reiselivsoperatører for å diskutere andre bekymringer som bør tas opp på neste CCSA-møte.

Kilde: PRD
コメント


bottom of page