top of page

SAS åpner ny rute til Bangkok

Flyselskapet vil åpne en ny rute fra København til den thailandske hovedstaden Bangkok. Det skriver SAS i en pressemelding tirsdag.

SAS A350-900

SAS skriver at ruten åpnes for å styrke selskapets tilbud, og for å imøtekomme den økende etterspørselen etter fritidsreiser til Thailand.


Etter denne ruteutvidelsen kan reisende fly direkte til Bangkok tre ganger i uken med nattflyvninger i begge retninger med selskapets Airbus A350 maskiner.


Første avgang er planlagt fra København 30. oktober 2023..


«Thailand og de skandinaviske landene har en lang historie med vennskap og samarbeid, og det er veldig gledelig å skulle gjenoppta en direkte rute etter ni år. Bangkok-ruten er en perfekt inngangsport til hele Thailand og et glimrende alternativ både for forretnings- og fritidsreisende. Bangkok er et livlig møtested for internasjonale virksomheter, og landet har tronet øverst på mange kåringer av verdens mest populære turistdestinasjoner med sine vakre strender, frodige jungler og spennende Thai-kjøkken. Uansett grunnen til å reise, er vi glade for å nok en gang kunne tilby en direkte forbindelse mellom Skandinavia og Smilets land», sier Anko van der Werff, konsernsjef i SAS.Som del av vinterprogrammet 2023/2024 fortsetter SAS også med tre avganger i uken til Tokyo Haneda (HND) og Shanghai (PVG).


Ruten København-Bangkok gjelder for vintersesongen. Merk at ruteåpningen er med forbehold om myndighetenes godkjenning.


Flypriser Thailand Norge

SAS vil betjene Bangkok-ruten med selskapets Airbus A350 maskiner, som gir passasjerene en unik reiseopplevelse. A350 har et mye lavere drivstofforbruk og opptil 30 prosent lavere CO2 -utslipp enn tidligere sammenlignbare maskiner. Airbus A350 har 300 seter og tre reiseklasser – SAS Business, SAS Plus og SAS Go.Kilde: SAS
Annonsere hos oss Thaifeber

Comentários