top of page

SAS Ă„pner ny rute til Bangkok

Flyselskapet vil Ă„pne en ny rute fra KĂžbenhavn til den thailandske hovedstaden Bangkok. Det skriver SAS i en pressemelding tirsdag.

SAS A350-900

SAS skriver at ruten Ă„pnes for Ă„ styrke selskapets tilbud, og for Ă„ imĂžtekomme den Ăžkende etterspĂžrselen etter fritidsreiser til Thailand.


Etter denne ruteutvidelsen kan reisende fly direkte til Bangkok tre ganger i uken med nattflyvninger i begge retninger med selskapets Airbus A350 maskiner.


FĂžrste avgang er planlagt fra KĂžbenhavn 30. oktober 2023..


«Thailand og de skandinaviske landene har en lang historie med vennskap og samarbeid, og det er veldig gledelig Ä skulle gjenoppta en direkte rute etter ni Är. Bangkok-ruten er en perfekt inngangsport til hele Thailand og et glimrende alternativ bÄde for forretnings- og fritidsreisende. Bangkok er et livlig mÞtested for internasjonale virksomheter, og landet har tronet Þverst pÄ mange kÄringer av verdens mest populÊre turistdestinasjoner med sine vakre strender, frodige jungler og spennende Thai-kjÞkken. Uansett grunnen til Ä reise, er vi glade for Ä nok en gang kunne tilby en direkte forbindelse mellom Skandinavia og Smilets land», sier Anko van der Werff, konsernsjef i SAS.



Som del av vinterprogrammet 2023/2024 fortsetter SAS ogsÄ med tre avganger i uken til Tokyo Haneda (HND) og Shanghai (PVG).


Ruten KÞbenhavn-Bangkok gjelder for vintersesongen. Merk at ruteÄpningen er med forbehold om myndighetenes godkjenning.


Flypriser Thailand Norge

SAS vil betjene Bangkok-ruten med selskapets Airbus A350 maskiner, som gir passasjerene en unik reiseopplevelse. A350 har et mye lavere drivstofforbruk og opptil 30 prosent lavere CO2 -utslipp enn tidligere sammenlignbare maskiner. Airbus A350 har 300 seter og tre reiseklasser – SAS Business, SAS Plus og SAS Go.



Kilde: SAS
Annonsere hos oss Thaifeber

bottom of page