top of page

THAI er klar til å fly Charter fra Danmark og Kina

Thai Airways International er klar til å arrangere direkte charterreiser fra seks land til Phuket under regjeringens plan om å gjenopplive turistsektoren, sa fungerende president Chansin Treenuchagron.

De seks landene er Danmark, Tyskland, Storbritannia, Sør-Korea, Japan og Hong Kong. Flyselskapet kan utføre to flyvninger per måned på hver av disse rutene, sa Chansin. THAI forventes å starte disse charterflyvningene i slutten av november.


Flyselskapet vil til og med øke kapasiteten på disse rutene hvis de ser en økende etterspørsel, sa han. Det forventes også fly charter fra Kina til Phuket. Chansin sa at THAI vil gjøre sitt beste for sikkerheten og helsen til passasjerene på alle disse rutene.


Reiselivsbedrifter har bedt regjeringen om å åpne landet for noen grupper av utlendinger for å bidra til å styrke turistindustrien, som sliter under Covid-19-pandemien.


Det uttalte statsmenister Prayut Chan-o-cha i går (26. august) og at han var i samtaler med flere statlige etater om hvordan man kan åpne landet for utenlandske turister når Covid-19-situasjonen forbedres.Comments


bottom of page