top of page

Arbeidstillatelse for Elite Card-medlemmer

i et forsøk på å gi økonomien et ekstra løft, vil regjeringen diskutere muligheten for å legge til arbeidstillatelse , for Thailand Elite Card-medlemmer som investerer minst $ 1 million USD i Thailand.

Ordningen vil trekke flere investeringer til Thailand, ifølge Tourism Authority of Thailand, (TAT), guvernør Yuthasak Supasorn. Mens investeringstypene er opp til medlemmene, anbefaler regjeringen og legge til eiendomsinvesteringer. Eiendomssektoren ble hardt rammet under koronaviruspandemien.


Thailand Elite er Elite Visa fra 5 til 20 års opphold. TAT sier at målet med programmet er å "oppmuntre flere turister til å komme og stimulere turistnæringen, samt å tiltrekke seg mer utenlandsk kapital for å styrke økonomien."


Det er ni medlemskategorier for Thailand Elite Card. Medlemmer får privilegier som fast-track immigration på flyplassen og limousinehenting på flyplassen. Bare de i toppklassekategoriene som koster 1 til 2 millioner baht, pluss en minimumsinvestering på 1 million dollar innen 1 år, vil være berettiget til en arbeidstillatelse.


Medlemssøknadene har vært rekordhøye de siste 2 månedene med et månedlig gjennomsnitt på 300 til 500 søknader, ifølge Somchai Soongswang, presidenten for Thailand Privilege Card som driver Thailand Elite Card-ordningen.


I august og september ble 200 søkere godkjent hver måned. Før pandemien ble bare 100 medlemskap godkjent per måned. Det tar 15 til 45 dager å få godkjent medlemskapet. Medlemmer må screenes gjennom Immigration Bureau, og noen må også passere ytterligere screening gjennom nasjonale etterretningsbyråer.Commentaires


bottom of page