top of page

Avinor: Thai Airways gjenopptar ruten mellom Bangkok og Oslo

Etter en pause på nesten fire år, så har Thai Airways International gleden av å kunngjøre at de gjenopptar direkteruten mellom Bangkok (BKK) og Oslo (OSL). Dette melder Avinor i en pressemelding i dag.

Thai Boeing 777-300ER

Etter en pause siden mars 2020, vil THAI starte opp igjen den 1. juli 2024 med daglige avganger ved hjelp av Boeing B777-300ER-maskiner. Dette er en betydelig økning sammenlignet med tidligere drift, da antall seter økes med ca. 12%.


Ankomst- og avgangstidene vil være som før pandemien, med tidlig morgenankomst i OSL, ettermiddagsavgang fra OSL og tidlig morgenankomst i BKK. 

  • TG954 BKK-OSL, 00:55 – 07:25 

  • TG955 OSL-BKK, 14:15 – 06:15

-Det er virkelig en glede å se Thai Airways tilbake på Oslo lufthavn fra 1. juli, sier leder for trafikkutvikling for Asia og Amerika, Ulv Elbirk.


– Dette er en svært populær rute, ikke bare for norske reisende som skal til Thailand og videre, men også for mange reisende fra Sørøst-Asia og Oseania, som finner Norge som et attraktivt og eksotisk reisemål.  

Flypriser Thailand Norge

Skal frakte passasjerer og fisk

Denne gjenopptakelsen er et viktig skritt for Oslo lufthavn (OSL) med tanke på å styrke asiatisk trafikk. Thai Airways vil betjene mange norske reisende som ønsker å besøke Thailand og andre destinasjoner i Asia og Australia. Samtidig vil det også tiltrekke seg flere gjester fra Thailand, Singapore, Indonesia og andre land i regionen.  


Spesielt sjømatnæringen vil dra nytte av den økte fraktkapasiteten som Thai Airways tilbyr. Dette har vært et ønske fra næringen i flere år, og gjenopptakelsen av flyruten vil bidra til å styrke handelen mellom Norge og Asia.


– I tillegg til passasjerer kommer de store mengdene med frakt, spesielt fersk sjømat, som sendes til Bangkok og videre, og denne ruten vil være et kjærkomment tilskudd til allerede etablere fraktruter, understreker Ulv Elbirk. Billetter bestilles via Thai Airways sine nettsider.


Kilde: Avinor | Thai Airways
Annonsere Thaifeber

bottom of page