top of page

Avinor: Thai Airways gjenopptar ruten mellom Bangkok og Oslo

Etter en pause pÄ nesten fire Är, sÄ har Thai Airways International gleden av Ä kunngjÞre at de gjenopptar direkteruten mellom Bangkok (BKK) og Oslo (OSL). Dette melder Avinor i en pressemelding i dag.

Thai Boeing 777-300ER

Etter en pause siden mars 2020, vil THAI starte opp igjen den 1. juli 2024 med daglige avganger ved hjelp av Boeing 777-300ER og Airbus A350-900-maskiner. Dette er en betydelig Ăžkning sammenlignet med tidligere drift, da antall seter Ăžkes med ca. 12%.


Ankomst- og avgangstidene vil vÊre som fÞr pandemien, med tidlig morgenankomst i OSL, ettermiddagsavgang fra OSL og tidlig morgenankomst i BKK. 

  • TG954 BKK-OSL, 00:55 – 07:25 

  • TG955 OSL-BKK, 14:15 – 06:15

-Det er virkelig en glede Ä se Thai Airways tilbake pÄ Oslo lufthavn fra 1. juli, sier leder for trafikkutvikling for Asia og Amerika, Ulv Elbirk.


– Dette er en svĂŠrt populĂŠr rute, ikke bare for norske reisende som skal til Thailand og videre, men ogsĂ„ for mange reisende fra SĂžrĂžst-Asia og Oseania, som finner Norge som et attraktivt og eksotisk reisemĂ„l.  

Flypriser Thailand Norge

Skal frakte passasjerer og fisk

Denne gjenopptakelsen er et viktig skritt for Oslo lufthavn (OSL) med tanke pÄ Ä styrke asiatisk trafikk. Thai Airways vil betjene mange norske reisende som Þnsker Ä besÞke Thailand og andre destinasjoner i Asia og Australia. Samtidig vil det ogsÄ tiltrekke seg flere gjester fra Thailand, Singapore, Indonesia og andre land i regionen.  


Spesielt sjĂžmatnĂŠringen vil dra nytte av den Ăžkte fraktkapasiteten som Thai Airways tilbyr. Dette har vĂŠrt et Ăžnske fra nĂŠringen i flere Ă„r, og gjenopptakelsen av flyruten vil bidra til Ă„ styrke handelen mellom Norge og Asia.


– I tillegg til passasjerer kommer de store mengdene med frakt, spesielt fersk sjþmat, som sendes til Bangkok og videre, og denne ruten vil vére et kjérkomment tilskudd til allerede etablere fraktruter, understreker Ulv Elbirk. 


Billetter bestilles via Thai Airways sine nettsider.


Kilde: Avinor | Thai Airways
Annonsere Thaifeber

bottom of page