top of page

Bucket Drinks

Oppdatert: 16. nov. 2021

Bucket Drinks startet med at noen syntes at det var en fin løsning for å ta med seg flere drinker på en gang, Dette va noe Backpackere startet med på Koh Phangan under Full Moon Party, men i dag finner en Bucket Drinks i hele Sørøst-Asia.

Foto:pinterest@IslandInfoDe fylte strandbøttene med sprit og en håndfull med sugerør (antagelig for og dele) for noe av ideen bak Bucket drinkene var jo og dele, og at sosialisering skulle bli lettere, særlig når den lokale Redbull'en begynte å fungere. Men med sitt store volum av alkohol, har mange lært at bøtter skal deles i stedet for å konsumeres av enkeltpersoner.


Foto:pinterest@IslandInfoDen opprinnelige Bucket drinken besto av en flaske (300 ml) Sangsom eller noen andre lokale rom typer, Redbull og Cola. Nå er Bucket drinker tilgjengelig med enhver kombinasjon av brennevin og blandevann.


Foto:pinterest@IslandInfoPs: Noen ganger er prisen for en Bucket for god til og være sann, men de billigste inneholder ofte mere sukker og koffein enn alkohol.......

bottom of page