top of page

Cha-am SjĂžmatfestival starter denne helgen

Cha-am SjĂžmatfestival starter denne helgen, festivalen er en Ă„rlig event som i Ă„r blir holdt mellom 11. og 18. mars.

Foto: Hua Hin Today



Et av festivalens hovedhÞydepunkter er det store utvalget av lokalfanget sjÞmat som vil vÊre tilgjengelig for besÞkende. Her vil en finne alt fra grillede reker og blekksprut til stekt fisk og krabbe, sÄ her vil en garantert finne noe som tilfredsstiller smakslÞkene.


Bortsett fra den deilige sjÞmaten, har festivalen ogsÄ en gÄgate og et nattmarked hvor besÞkende kan kjÞpe lokale produkter og suvenirer.


PÄ festivalen vil en ogsÄ kunne hÞre pÄ livemusikk hver kveld. Det vil vÊre lokale band og musikere som underholder besÞkende med tradisjonell thaimusikk, samt mer moderne stiler. Dette skaper garantert en levende og livlig atmosfÊre som bidrar til den totale opplevelsen av festivalen.

Foto: Hua Hin today


Dette er det Ättende Äret at festivalen finner sted pÄ Cha-am beach. festivalen er en begivenhet du ikke bÞr gÄ glipp av, om du er en sjÞmatelsker.


Dette er en perfekt mulighet til Ä oppleve den lokale kulturen, nyte levende musikk og deilig fersk sjÞmat. Med sin flotte beliggenhet og innbydende atmosfÊre, lover denne festivalen Ä bli et kulinarisk hÞydepunkt for bÄde lokalbefolkningen og turister.


Kilde: Hua Hin Today




bottom of page