top of page

Danske arrestert i alvorlig narkotikasak

PATTAYA: Politiet har arrestert en 51 år gammel dansk mann for å ha solgt narkotika i Pattaya i over seks år.
Den mistenkte, identifisert av politiet som John xxx, ble fredag p√•grepet p√• en kaffebar i Pattaya. Den mistenkte kom til kaffebaren med Metamfetamin som han skulle overlevere til en politibetjent som utga seg som kunde, if√łlge politiet.


Arrestasjonen kommer etter en etterforskning som f√łlge av flere arrestasjoner av thailandske og utenlandske narkotikabrukere. Politiet skal angivelig ha funnet ut at brukerne hadde kj√łpt stoffene fra den danske mannen.


En politibetjent fikk deretter i oppdrag √• kontakte den mistenkte for √• kj√łpe 10 gram Metamfetamin til en fest. Den danske mannen siterte angivelig en pris p√• 1000 baht per gram og ba om en forskuddsbetaling p√• 5.000 baht.


Han hevdet også at han ville gi kunden et sexstimulerende middel og flytende ketamin som han produserte selv. Han avtalte å levere narkotikaen på kaffebaren.


Etter pågripelsen tok politiet mannen tilbake til leilighetskomplekset hvor han bor for å ransake det, Under ransakingen fant politiet Metamfetamin, Ketamin og Amfetamin.


Tjenestemenn beslagla deretter fire rom i tre leilighetskompleks i Bang Lamung-distriktet i Chon Buri, samt tre motorsykler, samlet verdt over 10 millioner baht.


Politietterforskere hevdet at han hadde solgt narkotika til utenlandske statsborgere i Pattaya i 6-7 år.


Den mistenkte ble holdt i politiets varetekt, for ulovlig besittelse av narkotika for salg.


Poser som ble beslaglagt hos den mistenkte

Foto: Chaiyot Pupattanapong


Kilde: Bangkok Post
bottom of page