top of page

Danske arrestert i alvorlig narkotikasak

PATTAYA: Politiet har arrestert en 51 år gammel dansk mann for å ha solgt narkotika i Pattaya i over seks år.
Den mistenkte, identifisert av politiet som John xxx, ble fredag pågrepet på en kaffebar i Pattaya. Den mistenkte kom til kaffebaren med Metamfetamin som han skulle overlevere til en politibetjent som utga seg som kunde, ifølge politiet.


Arrestasjonen kommer etter en etterforskning som følge av flere arrestasjoner av thailandske og utenlandske narkotikabrukere. Politiet skal angivelig ha funnet ut at brukerne hadde kjøpt stoffene fra den danske mannen.


En politibetjent fikk deretter i oppdrag å kontakte den mistenkte for å kjøpe 10 gram Metamfetamin til en fest. Den danske mannen siterte angivelig en pris på 1000 baht per gram og ba om en forskuddsbetaling på 5.000 baht.


Han hevdet også at han ville gi kunden et sexstimulerende middel og flytende ketamin som han produserte selv. Han avtalte å levere narkotikaen på kaffebaren.


Etter pågripelsen tok politiet mannen tilbake til leilighetskomplekset hvor han bor for å ransake det, Under ransakingen fant politiet Metamfetamin, Ketamin og Amfetamin.


Tjenestemenn beslagla deretter fire rom i tre leilighetskompleks i Bang Lamung-distriktet i Chon Buri, samt tre motorsykler, samlet verdt over 10 millioner baht.


Politietterforskere hevdet at han hadde solgt narkotika til utenlandske statsborgere i Pattaya i 6-7 år.


Den mistenkte ble holdt i politiets varetekt, for ulovlig besittelse av narkotika for salg.


Poser som ble beslaglagt hos den mistenkte

Foto: Chaiyot Pupattanapong


Kilde: Bangkok Post
Comments


bottom of page