top of page

Finnair gjør endringer i bonusprogrammet og innfører Avios

Det finske flyselskapet gjør endringer i bonusprogrammet sitt Finnair Plus fra tidlig neste år.

Finnair A350-900

Bonuspoengene skal erstattes av Avios, samme type bonuspoeng som brukes i lojalitetsprogrammene til oneworld-partnerene British Airways Executive Club, Qatar Airways Privilege Club, Iberia Plus. Aer Lingus AerClub og Vueling Club.


Eksisterende Finnair Plus-bonuspoeng vil i begynnelsen av 2024 konverteres til Avios med et 3:2-forhold. Dette vil ifølge Finnair ikke kreve noen handling fra kundene.


Samtidig opplyser Finnair at bonusprogrammet skal vris til at penger brukt har mer å si for bonusopptjeningen enn distansen du flyr.


Programmet vil inneholde nye fordeler som gjør det mulig for medlemmer å motta ekstra belønninger, for eksempel ekstra oppgraderingsfordeler, når de når visse poenggrenser innenfor deres eksisterende nivå.

Flypriser Thailand Norge Facebook

Finnair vil samtidig forenkle oppgraderingsfordelene for elitemedlemmer, og tilby kun én type oppgraderingskupong, slik at medlemmene får mer fleksibilitet.


Finnair vil også slippe flere bonusseter på hvert fly og vil samtidig investere i nye, mer romslige loungelokaler på Schengen-siden av Helsingfors-Vanda lufthavn. Loungen vil flyttes til nye lokaler i 2024 og ha et dedikert område for toppmedlemmer. Den nåværende Schengen-loungen vil fortsette å betjene kundene frem til den nye salongen åpner.


Finnair Plus-lojalitetsprogrammet har over fire millioner medlemmer over hele verden og ble først lansert i 1992.


"2024 markerer starten på en ny æra med vårt lojalitetsprogram, med nye fordeler og forbedrede muligheter for våre medlemmer til å bruke sine opptjente Avios - både innenfor Finnair og IAG Loyaltys partnernettverk."


"Overgangen til et forbruksbasert program belønner kundene direkte for kostnadene deres, akkurat som mange lojalitetsprogrammer for detaljhandel gjør. Disse grepene lar oss utnytte det fulle potensialet til lojalitetsprogrammet vårt og gjøre det attraktivt for et bredere publikum.» sier kommersiell direktør Ole Orvér i Finnair i en pressemelding.


Her kan du lese mere om hvordan du samler opp og bruker Avios.Kilde: Finnair
Nyhetsbrav Thaifeber epost

Comments


bottom of page