top of page

Fire nye bekreftede tilfeller av Covid-19 funnet på Phuket

Phuket smittekomité bekreftet i dag fire nye tilfeller av Covid- i morges.

Siden sakene ble rapportert etter fristen ble de ikke inkludert i det daglige landsomfattende totaltallene, men vil gjenspeiles i morgendagens resultater, og ytterligere detaljer vil bli gitt på den daglige pressekonferansen i Bangkok planlagt 11:30 i morgen, ifølge en talsperson fra CCSA.


Alle fire tilfellene i Phuket er thailandske statsborgere mellom 19-29 år og ble oppdaget forskjellige steder på øya. Sakene er alle under etterforskning, sa tjenestemenn, og det blir utført kontaktsporing. I følge tjenestemenn oppholdt alle fire seg på "høy risiko" -lokaliteter. Nøyaktige informasjonen om hvor disse høyrisikoplasseringene var ble ikke gitt til pressen.


Phuket har nå hatt totalt 224 smittetilfeller siden starten av Covid-19 Coronavirus-utbruddet tidligere i år.


Phuket, sammen med Yala, Bangkok og Songkhla i det sørlige Thailand, er noen av de få "røde soner" i landet. Chonburi har for eksempel vært fri for Covid-19 Coronavirus i seksten dager fra i morges, og Pattaya City har ikke hatt bekreftede tilfeller på 25 dager.


Phuket hadde tidligere vært fri for registrerte tilfeller av Covid-19 i syv dager og hadde håpet på å klare 14 dager uten smitte.
Comments