top of page

Flyr Norwegian til Thailand i Framtiden ?

Flere Norske medier medier melder i dag at Norwegian har oppfylt statens vilkår for kriselånet fra staten . Selskapet som slet kraftig med økonomien før Covid-19 har nå fått tilgang på en statlig lånegaranti på 2,7 Milliarder Nok

Dermed bekrefter flyselskapet at restruktureringsplanen, som innebar gjeldskonvertering og innhenting av frisk kapital, er fullført og at den statlige lånegarantien på totalt tre milliarder kroner endelig er godkjent.


Norwegian har jo vært et svært hett tema i årevis på forskjellige Thai forum , og debatten ser ikke på noen måte ut til og stilne, så kan vi nå håpe på at det vil bli mulig og fly med Norwegian til Thailand i framtiden , eller må vi ha is i magen og vente ?


"Dessuten kanskje et begrenset langrutetilbud til Asia fra Oslo Lufthavn Gardermoen. I tillegg til dette noen mulige sesongruter, det i så fall mellom Nord-Norge og Asia og Amerika, uttalte Analytiker Hans Jørgen Elnæs til Dagens næringsliv i mars"


"Analytikeren Daniel Röska i investerings-banken Bernstein i London er helt på linje med Elnæs.

Han sier til avisen Dagens Næringsliv at også han tror en løsning for Norwegian kan være å trekke seg tilbake til det opprinnelige hjemmemarkedet i Norden."Comments


bottom of page