top of page

Kabinettet godkjente Phuket Sandbox

oppdatert 30.06.21


Kabinettet godkjente tirsdag Phuket Sandbox som starter 1.juli.Phuket Sandbox omfatter også Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao i Thailandsbukten som åpner 15.juli.


Phuket Sandbox gjelder kun for de som er Fullvaksinerte, og som er fra godkjente land med lav smitte.


Anucha insisterte på at sykdomsbekjempende tiltak og nøye overvåking vil forbli på plass slik CCSA krever. Gjenåpningsordningen vil bli skrotet hvis det rapporteres mer enn 90 infeksjoner per uke i turistområder.


Han sa at vaksinerte utenlandske besøkende får reise til Phuket uten statlig karantene. Imidlertid er de pålagt å bo på Phuket i 14 dager før de reiser til andre provinser i Thailand. Hvis de oppholder seg i Phuket i mindre enn 14 dager, må de fly tilbake med direktefly.


De som reiser til Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao kan kun reise via en "forseglet" ruteplan. Men de første tre dagene må de bo på godkjente hoteller.


Anucha sa at turist- og idrettsdepartementet er ansvarlig for gjenåpning av andre turistområder. Departementet rådet lokale byråer og selskaper til å komme med egne gjenåpningsplaner før de sendte forslag til CCSA.


Ettersom mange organisasjoner har uttrykt tvil om regjeringens planer om å gjenåpne landet innen midten av oktober, sa Anucha at statsministeren forsto slike bekymringer.


Regjeringstalsmann Anucha siterte statsministerens uttalelse om at regjeringen må finne en balanse mellom økonomi, folkehelse og infeksjonskontroll.

Detaljene om Phuket Sandbox programmet ble publisert i Royal Gazette i dag.

og det er nå da offisielt.
Kilder: Bangkok Post | PRD


(Annonse)


Comments


bottom of page