top of page

Langtids turistvisum godkjent av Myndighetene

Regjeringen har kunngjort at de vil tillate langtidsturister å reise inn i landet i oktober for å hjelpe turistsektoren.

Turistene som kommer inn i Thailand får utdelt et "Spesielt turistvisum" eller STV.

Trisoranakul, en talsmann for regjeringen, sa at “turister som kvalifiserer for STV må ha tenkt å bli i Thailand i lang tid, og overholde thailandske folkehelsetiltak å gjennomgå en statlig karantene eller alternativ statlig karantene i 14 dager, og vise dokumententasjon for hotellet de skal bo på. ”

For utlendinger som kommer tilbake til Thailand, må de fremlegge bevis for opphold, enten det er bolig de har kjøpt, eller der en leier, eller bevis for at bostedet tilhører deres slektninger.


Visumene vil koste 2000 baht og vil vare i 90 dager. Når det er utløpt, vil immigration tillate at visumet utvides opptil to ganger inntil 270 dager. Dette fortsetter å gjelde frem til 30. september 2021.


Målgruppen for denne ordningen er turister som er i stand til et langvarig opphold i Thailand.


Traisuree sier også at det ifølge deres estimat vil være 100 turister inn i Thailand per uke og 1200 turister per måned når ordningen starter.


Anslått inntekt fra denne ordningen vil være 1,2 milliarder baht per måned.


Turister som er interesserte i å besøke Thailand, må kontakte selskaper som er under TAT, slik at de er i stand til å holde styr på og håndtere visum til innkommende turister.


Den eksakte datoen i oktober er ikke blitt kunngjort endaComments


bottom of page