top of page

Myndighetene advarer om strengere tiltak

Saken oppdateres:


Med 7058 nye smittetilfeller og rekordhøye 75 dødsfall det siste døgnet, advarer nå myndighetene om enda strengere tiltak.Folkehelsedepartementet forslår derfor ytterligere tiltak for å få folk til å holde seg hjemme, og ikke forlate provinsene sine, dette for å hindre smittespredningen.


På dagens pressekonferanse hos CCSA ble det presisert at tiltakene vil bli endelig vedtatt i morgen Kl 10:00


Flere medier bruker ordet Lockdown. Men myndighetene ønsker ikke og benytte dette ordet.


"Målet er å begrense folks bevegelser mellom provinsene. Tjenestemenn bør sette opp kontrollpunkter for å redusere interprovinsielle bevegelser," sa Apisamai Srirangson, talskvinnenen for CCSA.

Myndighetene ønsker også at flest mulig jobber hjemmefra, så Bedrifter vil bli bedt om å endre driftstiden.


Det er også ønsket at flest mulig holder seg hjemme om natten.I dag meldte også Sjømannskirken i Pattaya at de stenger ned midlertidig.

Les også: Nye restriksjonerI går rapporterte Helsemyndighetene at de nå setter opp et feltsykehus ned 5000 sengeplasser på Suvarnabhumi lufthavn, det forventes å være i drift i august. Det nye anlegget blir etablert på grunn av mangelen på sykehussenger og økt smitte.


Feltsykehuset blir på 100.000 m2 og vil ligge i første etasje i det nye terminal bygget på flyplassen. I andre etasje vil det etableres intensivavdelinger, mens tredje og fjerde etasje skal brukes til å imøtekomme milde og asymptomatiske pasienter.(Annonse)


Comments


bottom of page