top of page

NORSE ATLANTIC STARTER DIREKTERUTE TIL BANGKOK I NOVEMBER

Norse Atlantic Airways bekrefter i en pressemelding at de lanserer billettsalg mellom Oslo og Bangkok i forkant av vintersesongen. Det var våre venner i Finalcall.travel som først meldte at de hadde funnet bookbare billetter på selskapets hjemmeside.
Norse Atlantic Dreamliner

Fra i dag kan kunder bestille billetter til Bangkok, Thailandflynorse.com. Ruten vil flys to ganger i uken, fra Oslotorsdager og lørdager, og fra Bangkokfredager og søndager. Første avgang er torsdag 2. november 2023.



Pr i dag ligger alle de første avgangene fra Oslo på en startpris på 3 488 kr i Eco og 6 402 kr i Premium klasse. Returene er priset til henholdsvis 3 463 kr og 6 144 kr. Men husk at prisene i economy er både uten bagasje (utenom en liten veske som passer under setet foran deg), sete og mat.


Legger man til håndbagasje, 23 kg innsjekket bagasje og et måltid ombord, stiger utreiseprisen i economy til 4 628 kr, og hvis du i tillegg legger til setevalg, prioritert ombordstigning og endring uten gebyr, koster den 6 506 kr.

Finalcall.travel

Premium billettens laveste pris inneholder i utgangspunktet kun 1 liten veske under setet, 10 kg håndbagasje, 2 måltider, premium ombordstigning og prioritert innsjekk og starter på 6 402 kr fra Oslo. Legger du til 23 kg innsjekket bagasje stiger prisen til 7 341 kr.


Prisene er for en vei fra Oslo til Bangkok. Tilleggene i kroner er like for returbillettene.


Avgangstider

Ruten vil ha avgang fra Oslo kl 16:10 og ankomme Bangkok neste dag kl 10:15 etter en flytur på 12 timer og 5. minutter. Returen har avgang fra Bangkok kl 12:20 og lander i Oslo samme dag kl 19:30 etter 13 timer i luften.

"Vi er glade for å kunne introdusere Bangkok, Thailand, som vår første destinasjon fra Oslo til Asia. Bangkok har vært et høyt ettertraktet reisemål på ønskelisten til våre kunder, og i dag kan vi oppfylle dette ønsket. Denne populære og solfylte langdistanse destinasjonen er en favoritt blant fritidsreisende som søker varmere temperaturer og en gjestfri kultur, enten de besøker de mange fascinerende byene eller de bilde-perfekte strendene. Våre gunstige priser betyr at reisende fra hele Skandinavia nå har større valgfrihet til billigere priser når de bestiller sin drømmevinterferie. Vi ser frem til å lansere andre solrike vinterdestinasjoner fra Oslo snart", sier Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør i Norse Atlantic Airways.


Viktig med gode forbindelser

Lufthavndirektør på Oslo lufthavn, Stine Ramstad Westby uttaler følgende: “For Avinor er det viktig at vi har gode forbindelser til viktige og attraktive markeder, og en ny direkterute fra Oslo til Bangkok vil bety mye for både ferie- og forretningsreisende. Vi er glade for at Norse Atlantic Airways velger å satse så tydelig på sitt hjemmemarked og denne ruten vil binde Thailand og Norge sammen på en fin måte.”


Ruten vil bli betjent av selskapets Boeing 787 Dreamlinere.

Seteavstand Norse


Kilder: Norse I Finalcall.Travel
Thaifeber nyhetsbrev

留言


bottom of page