top of page

Nye lettelser ved innreise til Thailand

CCSA opplyste i dag at det blir slutt på RT-PCR-test ved ankomst til Thailand.


For de som reiser inn til Thailand via Test & Go programmet, (fullvaksinerte) vil det fra 16. desember kun være krav om en ATK-test ved ankomst Thailand, ikke en RT-PCR-test som i dag, med en ATK-test så får en et raskere svar på prøven, noe som igjen betyr at folk nå slipper den obligatoriske hotellovernattingen.


Man skal fortsatt booke via SHA+ hotellene som tidligere, hvor prisen inkluderer transport fra flyplassen til hotellet samt covid-test.


Forskjellen er nå at testen blir ATK. Dette betyr en rimeligere test, og at en ikke har behov for den obligatoriske hotellovernattingen.


Fra 16.desember vil Sandbox-programmet kun vare i fem dager, ikke sju dager. De som ikke er fullvaksinerte må fortsatt i karantene i ti dager.NB: Det vil fortsatt være krav om og søke innreise via Thailand Pass.

og det vil fortsatt kreves at en framviser en negativt RT-PCR-test ved avreise og innreise.

(denne skal være i papirform)CCSA har samtidig justert litt litt på sonene sine, så fra 1. desember 2021 så vil Kanchanaburi, Nonthaburi og Pathum Thani også ligge i den blå sonen, noe som igjen betyr alkoholservering (om Guvernøren godkjenner det) fra før så finner en Bangkok, Krabi, Phuket og Phang Nga i den blå sonen.


Det ble også vedtatt å forlenge unntakstilstanden med ytterligere to måneder til slutten av januar, dette med virkning fra 1. desember 2021 til 31. januar 2022. Når det gjelder utelivet, så håper de å kunne åpne før 16. januar, men ingen ting er avgjort enda.
Comments


bottom of page