top of page

Nytt fergetilbud mellom Sattahip og Samui.

I går kveld arrangerte Samui Cruise en lanseringsfest på Koh Samui etter testseilingen for en ny fergerute mellom Koh Samui og Sattahip. Det er forventet at ruten starter opp senere i måneden.

Seahore ferry samui

Båtturen tar ca 14 timer i hver retning og er planlagt å ha avgang kl.17.00 fra Sattahip og ankomst Kl.08:00 på Samui. Antall ukentlige seilinger er ennå ikke offentliggjort. Operatørene av båten fortalte The Thaiger at de ser frem til å starte opp med Seahorse Cruisefergen.


SPcruise vil være klar til å betjene cruiset vårt fra Sattahip til Koh Samui innen slutten av september 2022, all informasjon vil bli lansert via SPcruise sitt nettsted. Samui Cruise har en egen Facebook side en kan følge.


Cruisefergen har gode fasiliteter, førsteklasse lugarer, restauranter, spa- og massasjetjenester, og en rekke underholdningstilbud. Båten fullt utstyrt med en bar, karaokebar og et diskotek. Båten har 2 dekk for kjøretøy i ulike størrelser. På Seahorses Facebook side kan en se utallige bilder av båtens fasiliteter å interiør.

Fergen forlot Sattahip sent fredag ettermiddag og ankom til fanfare på Koh Samui i går. En samling av folk i reisebransjen ble invitert til en åpningsgalla ombord på fergen med gratis mat å drikke.


Når ruten er lansert, vil fergen gå fra Chuksamed Pier i Sattahip og Nathon Pier, som er den største havnen på Koh Samui hvor cruiseskip tradisjonelt har anløpt.Her finner du en oversikt over sjøtransport i Thailand, oversikten inkluderer ferger, hurtigbåter samt offentlig transport.댓글


bottom of page